Župan Bjelovarsko-bilogorske županije je dana 09. travnja 2020. donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode zbog mraza na području općina Đulovac, Hercegovac i Rovišće KLASA: 36920-11/20-01/6, URBROJ: 2103-09-19-4 od 09.04.2020.

Pozivaju se oštećenici, fizičke i pravne osobe na čijoj je imovini utvrđena šteta od prirodnih nepogoda-mraza da prijave štetu u poljoprivredi Općinskom povjerenstvu Općine Đulovac za procjenu šteta od prirodnih nepogoda u pisanom obliku, na propisanom obrascu.

Oštećenici (fizičke i pravne osobe) mogu Obrazac PN popuniti, potpisati i poslati elektronskim putem na link koji je objavljen na mrežnim stranicama Općine Đulovac www.djulovac.hr.

Obrasci se mogu preuzeti i u pisarnici općinske uprave, radnim danom u uredovno radno vrijeme od 09.00 sati do 12.00 sati, na adresi:

Općina Đulovac, Đurina 132, 43 532 Đulovac

Obrasci preuzeti u pisarnicama mogu se poslati putem emaila: opcina.djulovac@gmail.com ili putem pošte na adresu:
Općinsko povjerenstvo općine Đulovac za procjenu šteta od prirodnih nepogoda, Đurina 132 Đulovac

Zakonski rok za dostavu prijave šteta je 12 dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode.

S obzirom na postojeću epidemiju COVID 19 virusom, Državno povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda donijelo Zaključak kojim se, zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom korona virusa, omogućuje unos podataka o štetama nastalim uslijed prirodnih nepogoda i izvan zakonom propisanih rokova, sve do okončanja mjera koje se odnose na suzbijanje širenja pandemije na području Republike Hrvatske.

U prilogu:

Icon
Odluka o proglašenju elementarne nepogode (mraz)

 

Icon
Obrazac za prijavu štete od elementarne nepogode PN

 

Povećaj font
Kontrast